Cum cumperi produse de pe site?

Este foarte simplu sa comanzi produse de pe site-ul BT Performance.

Ai doua variante:

1. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti produsele care le doresti pe site (vezi meniul de sus). Cand ai gasit produsele care te intereseaza noteaza codurile lor si numarul de bucati dorite in formularul pe care il gasesti in josul fiecarei pagini, completeaza numele si adresa ta de email si trimite!

In cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant BT Performance care te va informa de costul total al produselor, cat dureaza pana ajunge comanda la tine, metoda de transport si orice alte detalii necesare.

2. Daca nu te pricepi suficient ca sa iti comanzi direct produsele de care ai nevoie poti sa ne suni direct si sa ne ceri sfatul. Va trebui sa ai pregatite informatii despre masina, competitiile in care vrei sa participi etc. O sa te ajutam cu tot ce ai nevoie.

 

Coduri de produs

Cateva exemple de coduri de produs pe care trebuie sa ni le comunici cand faci o comanda. Vei gasi aceste coduri in cataloagele de produse sau pe pagina de anvelope. Cand faci o comanda e suficient sa ne trimiti codurile de care ai nevoie si numarul de bucati.

exemple-cumpara

CALL TO ORDER 0749 031 413